Najnovije

Svečano otvoren DOM HDZ-a u Karlovačkoj županiji

30.obljetnica osnutka HDZ u Karlovcu i Karlovačkoj županiji započela je svetom misom u crkvi Presvetog Trojstva. Predsjednik ŽO HDZ Karlovačke županije Damir Jelić i predsjednica GO HDZ Karlovca Marija Jelkovac nakon mise uputili su se zajedno s Mladeži HDZ-a u Dom HDZ-a kojeg je blagoslovio fra Krunoslav Albert.  U poslijepodnevnim satima
Dom HDZ-a medijima su predstavili Mladež HDZ Karlovca i Karlovačke županije.
U večernjim satima održana je i 30. obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, kojoj je prisustvovao predsjednik HDZ-a Andrej Plenković sa suradnicima.

Izjave:

Predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Karlovac i saborska zastupnica Marija Jelkovac, koja je zahvalila svima koji su pomogli da se Dom HDZ-a uredi. Zahvalila je utemeljiteljima, koji su kako je dodala omogućili da se danas može graditi Hrvatska.

Svi mi koji danas sudjelujemo u toj izgradnji ne smijemo zaboraviti da smo odgovorni hrvatskom narodu i vama koji ste stvarali Hrvatsku, ali isto tako i prema svim našim mladim koji dolaze sutra. Pozivam i prizivam da taj duh zajedništva svih nas živi i ovom našem Domu Hrvatske demokratske zajednice, rekla je Jelkovac.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i župan Damir Jelić, a osim donatora koji su pomogli uređenje Doma HDZ-a poimence je istaknuo Stjepana Turkovića i Marija Kultešu. I on je posebno zahvalio utemeljiteljima stranke.

Bez vas ova priča ne bi imala smisla. S mnogima od vas razgovoru to hvala nije ni potrebno, jer sve ono što ste nosili kao ideal to vam se ostvarilo i dobro je da ste blizu da možete sagledati kritički stvari, ali dobro je da mnogi od vas, u onim trenucima kada je magla jednom svojom rečenicom toplom ta magla nestane. U konačnici, simbolično, ali iskreno i realno u temeljima ovog Doma HDZ-a ovdje u srcu Hrvatske nitko nije drugi nego samo vi. Veliko vam hvala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)