Najnovije

IN MEMORIAM: Dr. FRANJO TUĐMAN (10. prosinca 1999. – 10. prosinca 2020.)

Predsjednika Tuđmana prisjećamo se s vječnom zahvalnošću, neprolaznim poštovanjem i neizmjernim ponosom. Slobodna Hrvatska njegov je trajni spomenik. U nacionalnom će sjećanju ostati upamćen kao najveći državnik kojeg je hrvatski narod imao u svojoj slavnoj i olujnoj povijesti.

„Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!“

Dr. Franjo Tuđman prepoznao je pravi trenutak te uz zajedništvo hrvatskog naroda i hrabrost hrvatskih branitelja oživotvorio našu stoljećima žuđenu slobodu.

Pod njegovim je vodstvom Hrvatska obranjena, međunarodno priznata i oslobođena.

Svojom je državničkom mudrošću omogućio mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja, a državotvornom vizijom zacrtao naš put u Europsku uniju i Sjevernoatlantski savez.

Pod njegovim je vodstvom Hrvatska demokratska zajednica postala stožerna stranka Hrvata iz domovine i cijelog svijeta, stranka nacionalne pomirbe, koja je zahvaljujući svojoj širini te snazi okupljanja i mogla povesti hrvatski narod u ostvarenje sna o samostalnoj i neovisnoj državi.

U nacionalnom će sjećanju ostati upamćen kao najveći državnik kojeg je hrvatski narod imao u svojoj slavnoj i olujnoj povijesti.

Predsjednika Tuđmana prisjećamo se s vječnom zahvalnošću, neprolaznim poštovanjem i neizmjernim ponosom. Slobodna Hrvatska njegov je trajni spomenik.

Neka je vječna slava utemeljitelju moderne hrvatske države, prvom predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu!

Hrvatska demokratska zajednica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)