Najnovije

Održani unutarstranački izbori

Jučer su održani unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici u kojima su se birali predsjednici i potpredsjednici općinskih, gradskih i županijskih organizacija te pripadajući odbori i izaslanici za Županijsku skupštinu.

Prema još uvijek neslužbenim rezultatima, za predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije je izabrana gospođa Nada Murganić sa osvojenih preko 66 posto ukupnih glasova, pobijedivši tako svoje protukandidate Nebojšu Andrića i Stjepana Basara.

Od šest kandidata za potpredsjednike izabrani su Tomislav Lipošćak ,Jure Katić, Alen Halar i Branko Zoretić . Preostala dva kandidata bili su Tomislav Katić i Ivica Gloeckner.

Izbori su se održali po svim gradskim i općinskim organizacija, a ukupne rezultate objavit ćemo nakon proglašenja službenih rezultata.

Čestitamo svim pobjednicima ovih izbora.

Izjava novoizabrane predsjednice ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nade Murganić:

Drage članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

Želim Vam svima od srca zahvaliti na ogromnoj podršci koju ste pružili meni i mojem timu. Preko 66 posto ukupnih glasova za mene   kao  predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije te jednako tako veliki postotak glasova za moj tim potpredsjednika Tomislava Lipošćaka, Juru Katića, Alena Halara te Branka Zoretića predstavlja odgovornost, obvezu, ali nadasve motivaciju za postizanje zajedničkih ciljeva.

Također želim čestitati i svim izabranim predsjednicima gradskih i općinskih organizacija diljem županije, kao i izabranim članovima gradskih, odnosno općinskih odbora. Vi ste naša snaga na terenu i pokazatelj dobro organizirane organizacije.

Pred nama su novi izazovi koji donose i promjene, ali i nastavak provođenja zajedničkih ciljeva za dobrobit svih naših članova. Hvala Vam što ste prepoznali put kojim ja kao predsjednica i moj tim potpredsjednika želi ići, a to je put snage, put kvalitetnih ljudi.

Moram zahvaliti i predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice gospodinu Andreju Plenkoviću i zamjeniku, mojem dragom prijatelju Tomi Medvedu što su vjerovali u mene.

I na kraju još jednom, drage članice i članovi HDZ-a hvala Vam na povjerenju. Čast mi je biti Vašom predsjednicom!“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)