NajnovijeNekategorizirano

Martina Furdek-Hajdin -kandidatkinja HDZ-a za županicu Karlovačke županije

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljena je Martina Furdek-Hajdin kao kandidatkinja HDZ-a za županicu Karlovačke županije na predstojećim lokalnim izborima. Uz aktualnu županicu, na konferenciji su sudjelovali predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić te potpredsjednici organizacije Jure Katić, Tomislav Lipošćak, Alen Halar i Branko Zoretić.

Predstavljajući Martinu Furdek-Hajdin kao kandidatkinju za županicu, predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić je istaknula:

„Njezin rad, marljivost i stručnost prije svega, dostupnost i suradljivost na terenu s brojnim našim građanima diljem cijele županije, s gradonačelnicima i načelnicima bez obzira iz koje političke opcije dolazili, rezultiralo da se o njoj stvorila slika kao jedne zaista dobre i perspektivne mlade žene koja ima mogućnosti i sposobnosti voditi županiju i u sljedećem razdoblju. Upravo je s terena od naših članova, ali i od načelnika i gradonačelnika iz drugih opcija došlo izuzetno povoljno mišljenje o njezinom radu i trudu. Stoga je Županijski odbor HDZ-a donio jednoglasnu odluku da kandidatkinja HDZ-a za županicu bude upravo Martina Furdek Hajdin“

Aktualna županica i kandidatkinja za županicu na predstojećim lokalnim izborima Martina Furdek-Hajdin zahvalila je Hrvatskoj demokratskoj zajednici na potpori istaknuvši i dobru suradnju sa gradonačelnicima i načelnicima svih jedinica lokalne samouprave.

Napravili smo puno, ali još je i puno posla ispred nas i znam da možemo proširiti i pojačati dobar posao koji radimo u Karlovačkoj županiji. Projekti i napredak koji smo ostvarili u Županiji možemo zahvaliti timu odličnih i sposobnih ljudi koji znaju kako funkcionira sustav i kako ostvariti projekte koji su poboljšali životni standard cijele naše županije.“

Kako je istaknula, rezultat predanog rada je vidljiv na terenu, a može se svesti pod naslov „407 za 047“ za svakog čovjeka i za svaku obitelj naše županije. Cijeli tim i dalje je spreman preuzeti odgovornost za provođenje projekata. Iako će program tek biti predstavljen, kao prioriteti su navedeni odgoj i obrazovanje, zdravstvo, infrastruktura, društveno socijalni aspekt, sustav civilne zaštite, naravno gospodarstvo, turizam i EU projekti.

Želja nam je da svaka općina, svako dijete koje uvjetno živi na selu i svaka obitelj može svoje dijete ostaviti na brizi u institucijama koje su javne i osiguravaju sigurnost i kvalitetu odrastanja djece, a da roditelji, posebno majke mogu pronaći posao i otići na tržište rada“.

S obzirom na izazovnu godinu iza nas koju je obilježila pandemija koronavirusa, potresi, Martina Furdek-Hajdin se i posebno zahvalila Operativnim snagama Karlovačke županije- vatrogascima, HGSS-u, Crvenom križu, Zavodu za hitnu medicinu Karlovačke županije, kao i brojnim volonterima koji su pomagali na potresom pogođenom području.

Za stabilnost žpanije vrlo je bitan demografski opravak i demografska stabilnost koji se temelje na dva elementa, a to je osiguranje doma i osiguranje radnog mjesta, a da bi radno mjesto imali potrebno je kvalitetno i dobro obrazovanje i gospodarstvo u kojem će se naći to radno mjesto.

Martina Furdek-Hajdin- kandidatkinja HDZ-a za županicu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)