HDZizboriNajnovije

Veličanstvena 34.obljetnica HDZ-a u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Preko 2000 članova i simpatizera Hrvatske demokratske zajednice okupilo se na obilježavanju 34.obljetnice osnutka HDZ-a u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Sjajnoj, pobjedničkoj atmosferi u kojoj je HDZ iznova demonstrirao snagu zajedništva nazočio je i predsjednik stranke i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković:

Naše su politike jamstvo nastavka rasta plaća, zaposlenosti i #BDP, jamstvo stabilnosti i #SigurnaHrvatska u svim izazovima!

Pred biračima je izbor: s jedne strane naši rezultati & daljnji rast , a s druge rigidno-lijeva oporba i njeni provokatori na lažnoj desnici – koji za ljude dosad nisu napravili baš ništa! A ništa im i ne nude, osim kaosa, destrukcije, viših poreza, ekonomske regresije & vrijeđanja dr. Franje Tuđmana, utemeljitelja suvremene Hrvatske! Hrvatskoj ne trebaju proturazvojni eksperimenti kakvima svjedočimo u Grad Zagreb, nego iskusni, ozbiljni i odgovorni ljudi, koji su se dokazali u zahtjevnim vremenima. U protekla 2 mandata nije bilo izazova s kojima se naša Vlada Republike Hrvatske nije odlučno i uspješno suočila. Što je u stanju samo HDZ – najveća, najjača i najodgovornija stranka u RH, koja je uvijek korak ispred svih ostalih! Veliko mi je zadovoljstvo vidjeti ovakav zanos i elan, ovakav entuzijazam! 7. izborna jedinica od samih je početaka plava, nepobjediva utvrda HDZ-a. A to će i ostati – predvođena nositeljem naše liste Tuđmanovim generalom Tomom Medvedom, generalom pobjedničke hrvatske vojske! Zajedno ćemo na izborima obnoviti povjerenje hrvatskog naroda ZA 3. uzastopni mandat u Banskim dvorima! Živjeli prijatelji, živjela Hrvatska!“

Nositelj liste VII. Izborne jedinice bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Ovo je pobjednička VII. Izborna jedinica. Temelj našeg djelovanja su Domovinski rat i hrvatski branitelji, a prema smjernicama dr. Franje Tuđmana. Hrvatska je danas sigurna zemlja, a zadaća svih nas je da očuvamo hrvatski narod. Omogućimo majkama da budu uz svoju djecu nedjeljom, a svima koji su protiv Zakona o hrvatskom jeziku, poručujem da neće u tome uspjeti! #HDZ je tu!

U prepunoj sportskoj dvorani Mladost, članove i simptizere su pozdravili i predsjednica Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić: “Sedma izborna jedinica – HDZ-ova izborna je spremna i bit će pobjednička u osvajanju mandata u nadolazećim izborima! #HDZ može voditi Vladu RH i može voditi državu. Do pobjede!

Županica Martina Furdek Hajdin: “Zahvaljujući ulaganjima Vlade ostvarili smo brojna postignuća i rezultate – ne ostavljajući po strani nikoga! Pokazali smo da znamo kako razvijati našu županiju, kako ulagati i graditi bolje društvo! Na stvarnim pokazateljima nastavljamo dalje! Karlovačka županija je utvrda HDZ-a oduvijek i bit će zauvijek!

Predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca i karlovački gradonačelnik Damir Mandić: “Nikada u Karlovcu nije bilo toliko razvojnih projekata. Zahvaljujući HDZ-u i Vladi RH stvaramo novo lice grada. Preuzeli smo odgovornost, nastavljamo naprijed i idemo u nove pobjede! “

Nacionalna dopredsjednica Zajednice utemeljitelja HDZ-a “dr. Franjo Tuđman” Hrvojka Božić : “Težnje hrvatskog naroda jasno i nedvosmisleno definirao je dr. Franjo Tuđman i svi smo vjerovali da imamo snage i znanja realizirati ih. HDZ je znao put, bio je sredstvo, alat, a snaga da se taj cilj i realizira bio je hrvatski narod.”

Karlovačka županija ponovno je pokazala da je HDZ najjača stožerna stranka u RH. Ponosni u zajedništvu i jedinstvu idemo po treću izbornu pobjedu!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)