Nekategorizirano

Poziv na unutarstranačke izbore GO ZŽ HDZ-a “Katarina Zrinski”

Pozivaju se članice Hrvatske demokratske zajednice na unutarstranačke izbore gradske organizacije Zajednice žena  HDZ „Katarina Zrinski“ koji će se održati 

6. studenog 2021. godine  9 – 13 sati

na adresi Karlovac, Šimunićeva 2, Dom HDZ-a

Na izborima se biraju:

a)         predsjednica Gradskog odbora Zajednice žena  HDZ „Katarina Zrinski“

b)         članice Gradskog odbora Zajednice žena  HDZ „Katarina Zrinski“ (8 članica)

c)          izaslanice na izbornu skupštinu Županijske organizacije HDZ-a „Katarina Zrinski“ (20 članica)

Članice  gradske organizacije Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“  mogu se kandidirati, birati i biti birane na dužnosti i u tijela koja se biraju, sukladno odredbama Propisnika o postupku provedbe unutarstranačkih izbora u Zajednici žena HDZ „Katarina Zrinski“  kao i Pravilnika Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“.

Kandidature za dužnosti i tijela koja se biraju podnose se na propisanim obrascima najkasnije 48 sati prije održavanja izborne skupštine odnosno najkasnije do 4. studenog 2021. godine do 24:00 sati gradskom izbornom povjerenstvu Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“  osobno u Dom HDZ-a, Šimunićeva 2, Karlovac.

Obrasci kandidature kao i obrasci za prikupljanje potpisa mogu se od 29.  listopada 2021. godine osobno preuzeti u tajništvu stranke na adresi Šimunićeva 2, Karlovac u vremenu od 8 do 16 sati.

Kandidature za dužnosti i tijela koja se biraju moraju biti podržane s najmanje 10 potpisa članica.

Gradsko izborno povjerenstvo Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“ će po završetku kandidacijskog postupka utvrditi ispravnost potpisa potpore i pravovaljanost kandidatura te utvrditi liste kandidata (izborne liste) za dužnosti i tijela koja se biraju navodeći kandidate na listi prema abecednom redu prezimena.

Predsjednica GO ZŽ HDZ-a „Katarina Zrinski“ Karlovac

Andreja Navijalić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)