Najnovije

N. Murganić: Kandidirat ću se za predsjednicu Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije

Nedavna izabrana v.d. predsjednica Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije Nada Murganić danas je potvrdila kako će se na tu funkciju kandidirati na unutarstranačkim izborima.

-Sigurno pred nekih četrdesetak dana nekakva pomisao ili ideja da ću ja biti na čelu Županijske organizacije HDZ-a meni i mnogima nije bila ni u primisli. Odustajanjem Damira Jelića od kandidature potom i ostavke na poticaj dijela članova stranke i stranačkih kolega, te bezrezervnu podršku nacionalnog vodstva, prihvatila sam ulogu v.d. i kada se opet izborni procesi budu aktivirali, ja ću se na tu dužnost kandidirati.

Iako su unutarstranački izbori na čekanju zbog pandemije koronavirusa veseli je što su u HDZ-u unutarstranački izbori neposredni, svi članovi mogu birati i biti birani. Poštuje odluku dosadašnjeg predsjednika Županijske organizacije Damira Jelića i njegovu namjeru da se posveti doktoratu i radu s mladima.

Pohvalila je rad Nacionalnog i drugih stožera civilne zaštite, Vladine i mjere lokalnih vlasti za pomoći građanima i gospodarstvu, svih gradonačelnika i načelnika naše županije  bez obzira na boju dresa.

Kako je cijeli svoj radni vijek provela u sustavu socijalne skrbi izuzetno joj je drago što je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku zajedno s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i u skladu s preporukama nacionalnog Stožera već u nekoliko navrata donijelo set mjera koje se odnose na zaštitu starijih građana, a s ciljem da zaista budu što je najviše moguće zaštićeni.

Foto: Karlovački.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)